Urbana Myter  - Specifik artikel

Tjejen på toaletten

Publiceringsdatum: March 21, 2008 11:40:10 PM
Författare: Anna Ekbacke
Kategori: Urbana myter: Kinky eller smaklöst

Den här historien hörde jag från min bästis. Hon berättade den som om hon själv var med när det hände. När jag sedan hörde en mycket snarlik historia från min bror, som hör den från en kompis. Så visade det sig att även min bästis hört den från en kompis.

Så här berättade min kompis,som jag kallar Eva, historien. Hon var ute och festade på stan. Det är efter midnatt och hon står och väntar på att få komma in på damtoaletten. Tjejen som är inne på toaletten tar mycket god tid på sig. Efter en stund börjar Eva tokbanka på dörren eftersom hon är i akut behov av att komma in. Ingen öppnar dörren. Det står fler tjejer i kön och någon börjar prata om att det kan ha hänt tjejen som är på toaletten något.

En av tjejerna springer och hämtar en ordningsvakt. Vakten är manlig och inte så pigg på att gå in själv. Han låser upp dörren och frågar Eva om hon inte kan titta efter om allt är som det ska. Eva går in och där sitter en tjej på toaletten med neddragna byxor och trosor. Hon har verkar ha somnat och har spytt rakt ner i trosorna. Eva berättar för vakten vad som hänt.Han går utan att tveka in och hjälper tjejen dra på sig trosor och byxor med spyorna kvar i. Han stänker lite iskallt vatten i ansiktet på henne och skickar iväg henne till garderoben. Tjejen får sin jacka och går ut.

Genom fönstret ser Eva hur tjejen från toaletten på vingligga ben ställer sig i kön till en annan nattklubb.

Två timmar senare när Eva ska gå hem med några kompisar så ser hon samma tjej hånglande med en kille.

Historien slutar med att toalettjejen och killen försvinner iväg tillsammans. Det stående skämtet blev att "undra vad den killen hittade" när han skulle ta av tjejen trosorna?

När jag hörde historien den andra gången så var killen namngiven. Det var en kille som var känd för att ragga upp vem som helst.

Anna EBetyg:

Betygsätt myten:  
 
   Genomsnitts betyg: 10 (1 Röster)


Comments:

Här kan du kommentera artikeln:

Visual Confirmation Security Code*Skriv in koden ovan:  STATISTIK
  • Antal artiklar: 160
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 19


Hemlighet, skvallra inte.