Urbana Myter  - Specifik artikel

Piercing med problem

Publiceringsdatum: July 27, 2008 09:14:24 PM
Författare: Maria Eklund
Kategori: Urbana myter: Otäckt eller skräck
Den här historien hörde jag av min kusin. Hon hade hört den av sin bästis. Som berättade att det var en kollega till hennes mamma som bestämt sig för att pierca sig i underlivet.

Hon trodde att det skulle vara riktigt skönt om det skavde där med jämna mellanrum. Hon bestämde sig för att piercing skulle gå rakt igenom klitoris.

Att sätta dit piersningen gick bra. Efter ett par dagar blev dock såret infekterat. Hon behandlade för området själv. Infektionen blev bara värre och hon fick åka in på akuten. Där fick man skära upp den varböld som bildats och behandla med flera olika typer av penicillin.

Inget fungerade inflammationen och svullnaden blev bara större. Läkaren bestämde sig då att skära bort hela den del som var infekterad för att hejda infektionen. Man tvingades ta bort hela klitoris och även den del som inte syns. Operationen gick bra och såret läkte fint.

Efter operationen blev tjejen helt frigid och hennes förmåga att få orgasm hade försvunnit för alltid.


Betyg:

Betygsätt myten:  
 
   Genomsnitts betyg: 4 (1 Röster)


Comments:

Guest:
2010-01-05 12:07:27
Stackars jävel. Jag hade nog gråtit blod i ett halvår. Bli stympad nedtill bara för att man vill ha ett intim smycke. Hoppas att historien bara är en uppdiktad vandringssägen. /Zara


Här kan du kommentera artikeln:

Visual Confirmation Security Code*Skriv in koden ovan:  STATISTIK
  • Antal artiklar: 160
  • Ej godkända artiklar: 0
  • Antal artiklar idag: 0
  • Antal kataloger: 2
  • Antal underkataloger: 19


Bild från hemsidan urbana myter